Diamond FLYERS

chairman@diamondflyers.nl voor meer informatie

Participatie

Wanneer u een aandeel in een stichting hebt gekocht, geeft u dat het recht om met het toestel van de stichting te vliegen. Alleen u mag functioneren als Pilot in Command. Personen die niet in het bezit zijn van een participatie, zijn niet bevoegd. Met een participatie kunt u reserveringen maken in ons reserveringssysteem en heeft u de mogelijkheid tijdblokken te reserveren waarbinnen u het vliegtuig kunt meenemen.

Bent u voornemens om uw vliegbrevet te gaan halen, verwijzen wij u door naar Nimbus Air, de vliegschool waarbij wij zijn aangesloten. Wanneer u een opleiding voltooid bij vliegschool Nimbus Air, kunt u doorstromen naar een van onze stichtingen.

Een participatie in de stichting DA40 Flyers blijft zijn waarde zo goed als behouden. Dit komt doordat de vliegtuigen goed worden onderhouden door een bevoegd onderhoudsbedrijf.

Hoe wel er per jaar gemiddeld 1-2 participaties per vliegtuig beschikbaar komen zijn er momenteel geen participaties direct beschikbaar vanwege een wachtlijst. Wanneer u in het bezit bent van een brevet, kunt u zich uiteraard aanmelden voor de aankoop van een participatie. U komt dan in eerste instantie op de wachtlijst te staan. Deze wordt beheerd door de voorzitter a.i. Sacco de Vries. Aanmelden kan alleen via email gericht aan chairman@diamondflyers.nl